Now Reading
The WINTYR – This Water

The WINTYR – This Water

TheWINTYR0428129

                                         

Το ”This Water” των WINTYR είναι ένα αιθέριο μουσικό κομμάτι, γεμάτο συναισθήματα. Η έντονη δυναμική του σε κλειδώνει και σε κρατάει από τις πρώτες νότες.

Οι WINTYR είναι ένα alt- folktronic trio που η βάση τους βρίσκεται στο Λονδίνο και στο Cape Town. Έρχονται με ένα νέο κομμάτι The WINTYR – This Water από το επερχόμενο τους album “Fury” που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2017. Το “This Water” υλοποιήθηκε από τον Emily Lazar Grammy-award winning engineer ο οποίος μίλησε με τα πιο θερμά λόγια για τα φωνητικά της Evelyn Hart. To κομμάτι ήδη λαμβάνει αξιόλογες κριτικές από τον τοπικό τύπο και το συγκρότημα ελπίζει σε διεθνή αναγνώριση.

Το συγκρότημα ξεκίνησε σαν solo project τηs Evelyn Hart (piano/vocals/synth) και στην πορεία ήρθαν ο Tristan Carmichael (Guitar/Synth/Piano) και ο Brendyn Rossouw (Percussion/Guitar) ενώθηκαν σαν ομάδα, δημιούργησαν κάποια μουσικά κομμάτια που θα αποτελέσουν μέρος του πρώτου ολοκληρωμένου album τους. Αφού δούλεψαν μαζί για πολλούς μήνες αποφάσισαν να ενωθούν σαν συγκρότημα υπό το όνομα WINTYR το Νοέμβριο του 2015.

Το ”This Water” είναι ένα αιθέριο μουσικό κομμάτι, γεμάτο συναισθήματα. Η έντονη δυναμική του σε κλειδώνει και σε κρατάει από τις πρώτες νότες. Η φωνή της Evelyn Hart ηρεμεί την ψυχή και το σώμα σου μέσα στη ρουτίνα της καθημερινότητα, είναι μια ηχητική διέξοδος, ένα παράθυρο νηφαλιότητας στο γεμάτο μυαλό σου.

Αξίζει να ακουστεί ξανά και ξανά μέσα στη βαβούρα της πόλης και του κόσμου.


What's Your Reaction?
Buy me
0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We are part of the Keychange movement!

© 2023 giveitaspin.gr | All Rights Reserved.

Scroll To Top
X