Now Reading
Gianluca Piacenza – Hypnotica I

Gianluca Piacenza – Hypnotica I

Hypnotica Single

                     

Ο Gianluca Piacenza μας έρχεται  από την Ιταλία .

 Έχει πάρει κλασική εκπαίδευση πιάνου, όπου αποφοίτησε με άριστα στην σύνθεση και στο κλασικό πιάνο. Αργότερα ασχολήθηκε με την μουσική παραγωγή και το σχεδιασμό ήχου, συνδυάζοντας στοιχεία ορχηστρικά με ηλεκτρονική μουσική.

Η πρώτη του γνωριμία με το κοινό έγινε το Ιούνιο του 2015 με το album “Dream“, όπου οι κριτικές που δημοσιεύθηκαν ήταν εξαιρετικές και εκθείαζαν το ταλέντο του με τα πιο θερμά λόγια.
Φυσικά και εμείς δε θα κάνουμε κάτι διαφορετικό , όχι γιατί δε θέλουμε να πάμε κόντρα , αλλά γιατί είναι αδύνατο, καθώς πραγματικά είναι ένας υπέροχος καλλιτέχνης, γνώστης της μουσικής, μα πάνω απ’ όλα δημιουργεί και συνθέτει με αγάπη και σεβασμό προς αυτή.
Εμείς δεν τον γνωρίσαμε από το πρώτο του album , δεν είχαμε αυτή τη χαρά. Αργήσαμε λιγάκι, καθώς η πρώτη επαφή με τη μουσική του έγινε στις αρχές του 2017 με ένα υπέροχο , μοναδικό μουσικό κομμάτι που πραγματικά ο τίτλος  δικαιώνει το λυρισμό του Gianluca Piacenza – Hypnotica I .
Οι νότες του πιάνου από τα πρώτα κιόλας 13 δεύτερα σε μαγεύουν, τα υπέροχα synth-heavy textures και τα electronica beats σε γοητεύουν, ελπίζεις να μην σταματήσει η μουσική στα αφτιά σου, γιατί το μυαλό σου έχει γεμίσει με τόσο μοναδικούς, απολαυστικούς ήχους που γίνεσαι άπληστος.
Ναι 7 μόνο λεπτά δεν είναι αρκετά, μα πως θα μπορούσαν να είναι.
Αλλά θα περιμένουμε για τη μουσική σας συνέχεια Mr. Gianluca Piacenza με ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη
 

What's Your Reaction?
Buy me
0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We are part of the Keychange movement!

© 2023 giveitaspin.gr | All Rights Reserved.

Scroll To Top
X