Now Reading
TAMMY – Away For The Weekend (Ester Remix)

TAMMY – Away For The Weekend (Ester Remix)

artworks 000195589345 jb398v original
Οι TAMMY είναι ένα Indie / Folk δίδυμο από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής που εδρεύει στη Νέα Υόρκη και το Μπρούκλιν. Η πρώτη του εμφάνιση στη μουσική σκηνή ήταν το 2015 λαμβάνοντας εξαιρετικές κριτικές για τα πρώτα του singles. Οπότε και ολοκλήρωσαν το πρώτο τους album TAMMY – This λίγες μέρες πριν αλλάξει το έτος, στις 15 Δεκεμβρίου 2016.
Οι TAMMY είναι ο Aaron και η Brooke. Είχαν γνωριστεί σε ένα μπαρ στη Νέα Υόρκη. Η χημεία που τους δένει μουσικά είναι ξεκάθαρη. Η κιθάρα του Aaron δένει υπέροχα με τη γλυκιά, μελαγχολική και γοητευτική  φωνή της Brooke.
Το Σεπτέμβρη του 2016 είχαν κυκλοφορήσει το single τους ΤAMMY – Away For The Weekend . Ένα απόλυτα μελωδικό folk τραγούδι, τόσο απλό αλλά ταυτόχρονα τόσο υπέροχο. Οι στίχοι του μιλούν για το αγαπημένο θέμα τους, Την αγάπη, την απώλεια αυτής και στο τέλος την κάθαρση.
Τραγούδι που μάγεψε το κοινό τους στις εμφανίσεις τους.
Ενώ όλοι τους καλωσόρισαν, δέχτηκαν και παραδέχτηκαν το εμφανές ταλέντο τους με χαρά, η Ester ακούγοντας το θέλησε να βάλει τη δική της πινελιά για να τελειοποιήσει ό,τι ως τώρα ηχούσε εκπληκτικά.

Έτσι λοιπόν πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε TAMMY – Away For The Weekend Remix By Ester για να μας αιφνιδιάσουν, ακόμη μία φορά, ευχάριστα,
Εσείς μπορείτε να ακούσετε και τα δύο τραγούδια και να αποφασίσετε ποιο σας αρέσει περισσότερο.
Αν δεν μπορείτε να καταλήξετε κάπου, γιατί και τα δύο σας φαίνονται όμορφα με το δικό τους μοναδικό τρόπο, μην ανησυχείτε , σας καταλαβαίνουμε απολύτως. Καθώς και εμείς βρισκόμαστε ακριβώς στην ίδια θέση!!
What's Your Reaction?
Buy me
0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We are part of the Keychange movement!

© 2023 giveitaspin.gr | All Rights Reserved.

Scroll To Top
X