Now Reading
Τhe Monday Feeling – Song For Us

Τhe Monday Feeling – Song For Us


Οι The Monday Feeling  είναι ένα τετραμελές ροκ συγκρότημα από τη Νότιο Κορέα.


Επηρεασμένοι από τους The Who, Foo Fighters και τους Beatles τους ενδιαφέρει  η ροκ μουσική που μέσα από την απλότητά  και τους κλασικούς  της ήχους μπορεί να διεγείρει ακόμα μυαλό και σώμα. Με σεβασμό λοιπόν σε αυτή τη διαχρονική αξία επιχειρούν το δικό τους μουσικό εγχείρημα με το EP που κυκλοφόρησε τον Οκτώβρη 2106.

The Monday Feeling απαρτίζονται από τους C.J (최천중) -Vocal & Backing Guitar , JaeEun (이재은) – Bass guitar , JaeHee (구재희) – Drum, Darrell (김형준) – Lead Guitar .


Το συγκρότημά τους προς το παρόν δεν βρίσκεται υπό την αιγίδα κάποιας δισκογραφικής εταιρείας, οπότε προσπαθούν με τις δικές τους δυνάμεις να γίνουν γνωστοί στο ευρύ κοινό, πέρα από τα σύνορα της χώρας τους.

Εμείς ακούσαμε το νέο τους EP και σας παρουσιάζουμε ένα πρώτο καλό δείγμα της δουλειάς τους The Monday Feeling – Song For Us. Ναι ίσως να μην είναι η μουσική επιτομή της ροκ, ίσως πολλοί να μην αισθανθούν την πληρότητα που θα προσδοκούσαν από ένα ροκ συγκρότημα, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει πως δε διακρίνει ότι οι Monday Felling ήρθαν με μια νέα πνοή και με διάθεση να μείνουν, παρά τις δυσκολίες, τόσο στη μουσική σκηνή όσο και στις καρδιές των ακροατών τους.



What's Your Reaction?
Buy me
0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We are part of the Keychange movement!

© 2023 giveitaspin.gr | All Rights Reserved.

Scroll To Top
X