Now Reading
Crystal Cities – Who’s Gonna Save Us Now

Crystal Cities – Who’s Gonna Save Us Now

PROMOpic1

    

Οι Crystal Cities έρχονται με μία ερώτηση μόνο να μας βάλουν σε σκέψεις, ενώ ταυτοχρόνως οι μελωδίες τους μας ταξιδεύουν στην μακρινή Αυστραλία. Who’s Gonna Save Us Now;
Η απάντηση τόση απλή, μα φυσικά η μουσική! Η μόνη σωτηρία στην καθημερινή μας τρέλα και απόγνωση! Η μουσική που ημερεύει τα πιο σκοτεινά ένστικτά μας. Η μουσική που σε ταξιδεύει σε τόπους και όνειρα δίχως όρια, δίχως περιορισμούς, χωρίς απαιτήσεις και διεκδικήσεις.

Είναι ένα ταξίδι που όπως φαίνεται  οι Αυστραλοί Crystal Cities γνωρίζουν πολύ καλά. Σα σωστοί καπετάνιοι οδηγούν τους ταξιδιώτες σε μέρη ξεχασμένα ή αχαρτογράφητα ως τώρα! Οι Geoff Rana (Vocals / Guitars ), Jared King (Bass / Backing Vocals) και Daniel Conte (Drums) γνωρίζουν πολύ καλά τα συστατικά της επιτυχίας και εμείς είμαστε παραπάνω από τυχεροί που έχουμε τη δυνατότητα να γευόμαστε το αποτέλεσμά τους! 
Με κυρίαρχο στοιχείο την Dream Rock  με ωραίες,γενναίες δόσεις Indie Rock και έχοντας τις καλύτερες μουσικές επιρροές από Radiohead, Sigur Ros, Mansionair, The Beatles και Brian Eno συνθέτουν τη δική τους μουσική συνταγή.
Το νέο τους EP κυκλοφόρησε στις 3 Μαρτίου 2017 και αποτελείται από έξι τραγούδια!
Με τη μουσική τους θέλουν να εξερευνήσουν τα όρια της κοινωνικής ιδεολογίας, την πολιτική δομή , θέτοντας ερωτήματα που όλοι κάποια στιγμή έχουμε αναλογιστεί. Χωρίς όμως να μας στερήσουν τις όμορφες μελωδίες τους, τα αρμονικά και συνάμα κραταιά φωνητικά εναρμονισμένα απόλυτα στο ύφος του τραγουδιού!
Επιπλέον δε ξεχνούν πως πολλές φορές η μουσική έχει τη δυνατότητα να προσφέρει και οπτικό υλικό, γι’ αυτό το λόγο το video clip τους έχει αυτή την ταξιδιάρικη αίσθηση μαζί με τη υφολογία των στίχων! Μας παρουσιάζει δύο παιδιά στη δεκαετία του ΄40, που ξεφεύγουν από την ως τώρα καλή τους ζωή για να διερευνήσουν την εξοχή μέσα από την αθωότητα και την ευπέθεια που προσφέρει η παιδική ηλικία!

  Dream Rock that sounds like Death Cab For Cutie had a War On Drugs with The Beatles


What's Your Reaction?
Buy me
0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We are part of the Keychange movement!

© 2023 giveitaspin.gr | All Rights Reserved.

Scroll To Top
X