Now Reading
Rsn – Motion feat. Irene (Agogo Records)

Rsn – Motion feat. Irene (Agogo Records)

Ο Rsn επιστρέφει, μετά από δύο χρόνια, με νέο δίσκο και το ομώνυμο single “Motion” κυκλοφορεί, στις 21 Μαΐου, σε ψηφιακή μορφή, από την δισκογραφική εταιρεία των Mo’ Horizons, Agogo Records.

Με επιρροές από την electronica των 90’s, το trip hop και την soul, το “Motion” χαρακτηρίζεται από μία έκρηξη συναισθημάτων όπου οι επιβλητικές μπασογραμμές και τα αναλογικά synths αναδεικνύουν αυτό ακριβώς που η Irene τραγουδάει στον εναρκτήριο στίχο: “Ι can’t…I can’t.. I can’t keep it low”.

Τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ έγιναν νυχτερινές ώρες σε ένα βυρσοδεψείο της Αθήνας και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιάννης Κωσταβάρας, ο οποίος αποτυπώνει στην κάμερα την συναισθηματική έκρηξη του “Motion” μέσα από υπόγειες αστικές διαδρομές και σκοτεινή ατμόσφαιρα. 

Ο ομώνυμος δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 2 Ιουλίου από την Agogo Records  -τη δεύτερη κυκλοφορία του Rsn στην γερμανική ετικέτα- και περιλαμβάνει συνεργασίες τόσο με καταξιωμένους όσο και με ανερχόμενους rappers και vocalists.

Τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο, θα παρουσιαστούν, για πρώτη φορά, το Σάββατο 29 Μαΐου, στο πλαίσιο του Music Escapades: In Orbit v.2 στον Θόλο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Rsn – “Motion”
Σύνθεση-Παραγωγή-Μίξη: Rsn
Στίχοι-Φωνή: Irene
Σκηνοθεσία: Γιάννης Κωσταβάρας
Βοηθός Σκηνοθέτη: Νίκος Βαρβαρόγλου
Κάμερα: Ιασωνας Αρβανιτάκης
Βοηθός Παραγωγής: Κώστας Ευαγγελίδης

Διαθέσιμο για streaming/download: https://spoti.fi/2Shhhta

Follow Rsn:
Facebook
Instagram
Youtube

What's Your Reaction?
Buy me
0
Excited
0
Happy
1
In Love
1
Not Sure
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We are part of the Keychange movement!

© 2023 giveitaspin.gr | All Rights Reserved.

Scroll To Top
X