Now Reading
Martin Forsell – Changes

Martin Forsell – Changes

dennaarfyrkantig 01

                  

O Martin Forsell μας έρχεται από την πόλη Nässjö της Σουηδίας. Είναι 27 ετών και ο στόχος του, πέρα από να μας εντυπωσιάσει , είναι να κυκλοφορήσει το πρώτο του album. Μπορούμε να πούμε πως βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό δρόμο.
Γράφοντας ο ίδιος τη μουσική και τους στίχους κατατάσσει τον εαυτό του στο indie /folk  είδος, εμείς τον κατατάσσουμε στους ταλαντούχους.
Πριν έξι μήνες κυκλοφόρησε το πρώτο του single Bliss για να ακολουθήσει το Liberations και να φτάσουμε πριν λίγες μέρες στο μουσικό κομμάτι που μας οδήγησε στον μουσικό του δρόμο Changes.

Έντονα επηρεασμένος από μουσικές διάνοιες όπως ο Bob Dylan, Yusuf Islam (aka Cat Stevens), Velvet Underground, Joy Division  αλλά και από νεότερους και σύγχρονους Tallest Man on Earth, Bon Iver & Nathaniel Rateliff. Δημιουργεί μελωδικά μονοπάτια, δίνοντας πάντοτε την αμέριστη προσοχή του και στο στιχουργικό κομμάτι. Όπως πρέπει να δημιουργεί κάθε καλλιτέχνης που σέβεται τον εαυτό αλλά και το κοινό του.
Ελπίζουμε να βρει την ανταπόκριση που του αξίζει και οι υπόλοιποι να έχουμε την τύχη να συναντάμε στο δρόμο μας τόσο ελπιδοφόρους καλλιτέχνες 

What's Your Reaction?
Buy me
0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We are part of the Keychange movement!

© 2023 giveitaspin.gr | All Rights Reserved.

Scroll To Top
X